петак, 23. јун 2017.

Радови на водоводној мрежи на Новом Београду, Вождовцу и у Барајеву

Планирани радови на водоводној мрежи на општинама Нови Београд, Барајево и Вождовац довешће у понедељак 26. и уторак 27. јуна до умањеног притиска и повремених прекида у водоснабдевању, саопштено је из ЈКП "Београдски водовод и канализација".

На Новом Београду, у понедељак 26. јуна од 10 до 17 сати и уторак 27. јуна од 10 до 17 сати, могућ умањен притисак осетиће потрошачи на вишим спратовима на Бежанијској коси.

Због планираних радова на водоводној мрежи на општинама Барајево и Вождовац, у уторак 27. јуна, од 9 до 24 сата, пад притиска и повремени прекид у водоснабдевању осетиће потрошачи у насељима Мељак, Баћевац, Вранић, Велики Борак, Лесковац, Степојевац, Село Гунцати, Средњи Крај, Стражарија, Караула, Барајево, Бождаревац, Гај, Равни Гај, Лисовић, Бељина, Пландиште, Ненадовац, Дражановац, Глумчево брдо, Стара Липовица и Рипањ.

Из ЈКП „Београдски водовод и канализација“ апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а информације о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на адреси www.bvk.rs .