petak, 23. jun 2017.

Radovi na vodovodnoj mreži na Novom Beogradu, Voždovcu i u Barajevu

Planirani radovi na vodovodnoj mreži na opštinama Novi Beograd, Barajevo i Voždovac dovešće u ponedeljak 26. i utorak 27. juna do umanjenog pritiska i povremenih prekida u vodosnabdevanju, saopšteno je iz JKP "Beogradski vodovod i kanalizacija".

Na Novom Beogradu, u ponedeljak 26. juna od 10 do 17 sati i utorak 27. juna od 10 do 17 sati, moguć umanjen pritisak osetiće potrošači na višim spratovima na Bežanijskoj kosi.

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštinama Barajevo i Voždovac, u utorak 27. juna, od 9 do 24 sata, pad pritiska i povremeni prekid u vodosnabdevanju osetiće potrošači u naseljima Meljak, Baćevac, Vranić, Veliki Borak, Leskovac, Stepojevac, Selo Guncati, Srednji Kraj, Stražarija, Karaula, Barajevo, Boždarevac, Gaj, Ravni Gaj, Lisović, Beljina, Plandište, Nenadovac, Dražanovac, Glumčevo brdo, Stara Lipovica i Ripanj.

Iz JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija“ apeluju na potrošače da pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe.

Za dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a informacije o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na adresi www.bvk.rs .