субота, 24. јун 2017.

Горан Весић испунио обећање – стипендија за дете са Косова и Метохије

Градски менаџер Горан Весић испунио је обећање и доделио стипендију за школовање Томиславу Миловановићу, чертнаестогодишњаку са Косова и Метохије, иначе прошлогодишњем суперфиналисти Пинкових звездица. 

Весић је истакао да се труди да испуни обећања, а да му је ово можда и најдраже до сада.

– После наступа Томе Миловановића у Пинковим звездицама, за кога сам навијао, одлучио сам да му са Леонтином Вукомановић помогнем како би, поред редовног, наставио и музичко образовање. Нашим заједничким напором, Тома ће од септембра кренути у музичку школу у Панчеву. Драго ми је да смо после годину дана успели да испунимо и ово обећање. На Томи је да учи и да се музички образује, а на нама је да се радујемо његовим будућим успесима – истакао је Весић, који је Томи у програму Телевизије Пинк поклонио и рачунар.
 
Томислав Миловановић захвалио је Горану Весићу на стипендији и указаном поверењу. Он је истакао да је сада много лакше око свега.
 
– Захваљујући Горану, селимо се крајем августа у Панчево, где ћу уписати осми разред основне школе, али и музичку школу, одсек соло певање – најавио је Миловановић.