subota, 24. jun 2017.

Goran Vesić ispunio obećanje – stipendija za dete sa Kosova i Metohije

Gradski menadžer Goran Vesić ispunio je obećanje i dodelio stipendiju za školovanje Tomislavu Milovanoviću, čertnaestogodišnjaku sa Kosova i Metohije, inače prošlogodišnjem superfinalisti Pinkovih zvezdica. 

Vesić je istakao da se trudi da ispuni obećanja, a da mu je ovo možda i najdraže do sada.

– Posle nastupa Tome Milovanovića u Pinkovim zvezdicama, za koga sam navijao, odlučio sam da mu sa Leontinom Vukomanović pomognem kako bi, pored redovnog, nastavio i muzičko obrazovanje. Našim zajedničkim naporom, Toma će od septembra krenuti u muzičku školu u Pančevu. Drago mi je da smo posle godinu dana uspeli da ispunimo i ovo obećanje. Na Tomi je da uči i da se muzički obrazuje, a na nama je da se radujemo njegovim budućim uspesima – istakao je Vesić, koji je Tomi u programu Televizije Pink poklonio i računar.
 
Tomislav Milovanović zahvalio je Goranu Vesiću na stipendiji i ukazanom poverenju. On je istakao da je sada mnogo lakše oko svega.
 
– Zahvaljujući Goranu, selimo se krajem avgusta u Pančevo, gde ću upisati osmi razred osnovne škole, ali i muzičku školu, odsek solo pevanje – najavio je Milovanović.