уторак, 26. септембар 2017.

Прва група пензионера из Раковице кренула на бесплатан излет

Председник градске општине Раковица Владан Коцић испратио је данас прву групу пензионера на бесплатни излет. Група од  сто пензионера данас ће обићи Лазаревац, Бабину реку и знаменитости тог дела Србије. Председник Коцић пожелео је нашим најстаријим суграђанима срећан пут и добар провод.
Бесплатне излете за пензионере организовали су заједно Градска општина Раковица и Град Београд.

Излети се организују сваког уторка, среде и четвртка све до краја новембра. Осим подручја Лазаревца и Бабине реке, предвиђени су обиласци археолошког налазишта у Винчи до којег се иде бродом, обилазак Шумадије (Орашац, Опленац), Фрушке горе и Сремских Карловаца, Бранковине, Срема (Купиново, Пећинци),  Смедеревске тврђаве и околине Смедерева.За све излете за најстарије суграђане обезбеђен је лиценциран водич, а очекује се да до краја новембра на бесплатне излете оде више од 3.000 пензионера.

Сви заинтересовани могу се пријавити од 20. септембра позивом на број телефона 011/7850-154, или на и-мејл адресу usluzbigradjana@rakovica.rs. Особе које се пријављују за бесплатан једнодневни излет потребно је да оставе име и презиме, године, адресу и број телефона.