недеља, 10. децембар 2017.

Отворено бесплатно игралиште у Степи

Зимске чаролије и претпразнично расположење данас је на Вождовцу почело отварањем клизалишта у насељу Степа Степановић, у Улици генерала Штефаника, саопштавају из Општине Вождовац.

Свим малишанима, као и оним нешто старијим Вождовчанима, љубитељима клизања, Општина Вождовац омогућила је бесплатно ове зиме клизалиште. Онима који немају своју опрему симболично ће се наплаћивати само изнајмљивање клизаљки, и то 100 динара по пару. Клизалиште ће бити отворено наредна два месеца, а радиће сваког дана од 10 до 22 сата, и у вечерњим часовима, без обзира на временске услове.

– Општина је издвојила два милиона динара како би већ другу годину у најмлађем вождовачком насељу радило клизалиште, за које се неће плаћати улаз – рекао је председник општине Александар Савић и изразио уверење да ће следеће године општина обезбедити додатна средства, како би се отворило слично клизалиште у још неком делу Вождовца.

Општина Вождовац, према речима Савића, припрема ове зиме за све вождовачке малишане још музичких и забавних садржаја, који ће се одржавати у „Вождовачком центру – Шумице”.

На отварању клизалишта велику журку на леду приредио је Пеђолино, а компанија „Соко Штарк” обезбедила је слатке поклон пакетиће, које је малим клизачима поделио Деда Мраз.