петак, 15. децембар 2017.

И „Техноманија” у систему сениор картице

Наши најстарији суграђани од сутра ће сениор картицу са попустима моћи да користе и у објектима „Техноманије”, најавио је данас члан Градског већа Драгомир Петронијевић, обилазећи објекат ове компаније у Улици Јурија Гагарина на Новом Београду.

–  Град Београд захваљује „Техноманији”, која на територији града има више од десет великих продајних објеката, што се прикључила нашој акцији и мислимо да је то веома значајно за наше старије суграђане који су градили Београд. Настављамо да ширимо мрежу компанија које су узеле учешће у акцији сениор картице и које су нашле свој интерес у њој, јер су пензионери добре и најредовније муштерије. Граду Београду је важно да што више изађе у сусрет старијим суграђанима и битно је да знају да је за издавање сениор картице потребно само попунити формулар, након чега се добија привремена картица који им од тог тренутка омогућује да користе попусте, док ће им на кућну адресу стићи пластифицирана, стална картица – истакао је Петронијевић. 

Представница „Техноманије” Ирена Јерковић истакла је да је за ову компанију било веома важно да се придружи акцији сениор картице и нагласила да власници картице у објектима „Техноманије” имају попуст од пет одсто на неакцијске уређаје из целокупног асортимана.