petak, 15. decembar 2017.

I „Tehnomanija” u sistemu senior kartice

Naši najstariji sugrađani od sutra će senior karticu sa popustima moći da koriste i u objektima „Tehnomanije”, najavio je danas član Gradskog veća Dragomir Petronijević, obilazeći objekat ove kompanije u Ulici Jurija Gagarina na Novom Beogradu.

–  Grad Beograd zahvaljuje „Tehnomaniji”, koja na teritoriji grada ima više od deset velikih prodajnih objekata, što se priključila našoj akciji i mislimo da je to veoma značajno za naše starije sugrađane koji su gradili Beograd. Nastavljamo da širimo mrežu kompanija koje su uzele učešće u akciji senior kartice i koje su našle svoj interes u njoj, jer su penzioneri dobre i najredovnije mušterije. Gradu Beogradu je važno da što više izađe u susret starijim sugrađanima i bitno je da znaju da je za izdavanje senior kartice potrebno samo popuniti formular, nakon čega se dobija privremena kartica koji im od tog trenutka omogućuje da koriste popuste, dok će im na kućnu adresu stići plastificirana, stalna kartica – istakao je Petronijević. 

Predstavnica „Tehnomanije” Irena Jerković istakla je da je za ovu kompaniju bilo veoma važno da se pridruži akciji senior kartice i naglasila da vlasnici kartice u objektima „Tehnomanije” imaju popust od pet odsto na neakcijske uređaje iz celokupnog asortimana.