петак, 15. децембар 2017.

Младеновић отворио „Future park” на Београдском сајму

Заменик градоначелника Андреја Младеновић свечано је данас отворио „Future park”, највећи технолошки забавни парк у Европи, који се до 24. децембра одржава у Хали 4 Београдског сајма.

Младеновић је истакао да се „Future park” одржава у склопу манифестације „Београдска зима”, где ће се у наредних седам дана одржати велики број дешавања. 

–Млади људи ће имати прилику да се виде са својим јунацима – Yоu тube звездама, да се такмиче у Каунтер страјку и другим популарним игрицама. Мислим да ће „Future park” постати традиционална манифестација, с обзиром на то да то више није будућност већ садашњост – истакао је Младеновић и позвао све Београђане, посебно децу да посете Халу 4 Београдског сајма. 

Он је истакао да је садржај на манифестацији прилагођен младима и представља добар вид борбе против лошег садржаја који се може наћи на интернету, односно друштвеним мрежама. Такође је истакао да IT индустрија и сектор видео-игрица данас представљају озбиљну извозну грану, коју треба даље да развијамо. 

Посетиоци ће бити у прилици да закораче у будућност и искусе виртуелну стварност, али и да се забаве уз разноврсне музичке и позоришне програме.