petak, 15. decembar 2017.

Mladenović otvorio „Future park” na Beogradskom sajmu

Zamenik gradonačelnika Andreja Mladenović svečano je danas otvorio „Future park”, najveći tehnološki zabavni park u Evropi, koji se do 24. decembra održava u Hali 4 Beogradskog sajma.

Mladenović je istakao da se „Future park” održava u sklopu manifestacije „Beogradska zima”, gde će se u narednih sedam dana održati veliki broj dešavanja. 

–Mladi ljudi će imati priliku da se vide sa svojim junacima – You tube zvezdama, da se takmiče u Kaunter strajku i drugim popularnim igricama. Mislim da će „Future park” postati tradicionalna manifestacija, s obzirom na to da to više nije budućnost već sadašnjost – istakao je Mladenović i pozvao sve Beograđane, posebno decu da posete Halu 4 Beogradskog sajma. 

On je istakao da je sadržaj na manifestaciji prilagođen mladima i predstavlja dobar vid borbe protiv lošeg sadržaja koji se može naći na internetu, odnosno društvenim mrežama. Takođe je istakao da IT industrija i sektor video-igrica danas predstavljaju ozbiljnu izvoznu granu, koju treba dalje da razvijamo. 

Posetioci će biti u prilici da zakorače u budućnost i iskuse virtuelnu stvarnost, ali i da se zabave uz raznovrsne muzičke i pozorišne programe.