петак, 12. јануар 2018.

Бесплатни излети за пензионере Раковице

Општина Раковица, у сарадњи са Градом Београдом, поново организује бесплатне излете за пензионере. Једнодневне екскурзије почињу 23. јануара, организују се сваког уторка, среде и четвртка, а намењене су пензионерима који живе на територији Раковице.

Пензионери ће имати прилику да бирају између седам дестинација за једнодневни излет у Србији. За све излете обезбеђени су лиценцирани туристички водичи. Сви заинтересовани се могу пријавити од 15. јануара 2018. године позивом на број телефона 7850 154 или на и-мејл адресу usluzbigradjana@rakovica.rs. 

Први излет је 23. јануара, а излети ће трајати све до 8. марта. Дестинације које ће старији суграђани моћи да посете су: Лазаревац – Бабина река, Винча, Фрушка гора – Сремски Карловци, Шумадија – Орашац – Опленац, Ваљево –Бранковина, Смедеревска тврђава и Срем – Купиново – Пећинци.

Општина Раковица је у сарадњи са градом већ организовала бесплатне излете за пензионере, који су трајали од септембра до краја децембра 2017. године. У том периоду на бесплатне излете ишло је више од три хиљаде раковичких пензионера, саопштили су из ове општине.