петак, 16. март 2018.

Најбољим звездарским ученицима основних школа уручени бицикли

Председник градске општине Звездара Милош Игњатовић уручио је данас у згради општинске управе бицикле најбољим ученицима звездарских основних школа. Бицикле су на поклон добила по два најбоља ученика из свих 14 основних школа на Звездари.

Милош Игњатовић је поздравио присутне ученике и њихове родитеље и рекао да се ова акција промоције и популарузације бициклизма реализује захваљујући Бициклистичком савезу Србије, који је обезбедио бицикле, у сарадњи са Министарством омладине и спорта. Он је рекао да Градска општина Звездара континуирано ради у области безбедности саобраћаја и подизања нивоа саобраћајне културе, посебно када је реч о најмлађим Звездарцима. Ова акција, поред неговања саобраћајне културе, има за циљ и промоцију здравих стилова живота, као и обраћање пажње најмлађих на заштиту животне средине.

Догађају су у име ГО Звездара присуствовали и Александар Ерор, председник Скупштине ГО Звездара, члан Већа ГО Звездара Лазо Шеган и секретар Скупштине ГО Звездара Славко Бабић.  

Градска општина Звездара ће и након ове акције наставити да реализује програме и пројекте који децу и младе са Звездаре стављају у први план.