petak, 16. mart 2018.

Najboljim zvezdarskim učenicima osnovnih škola uručeni bicikli

Predsednik gradske opštine Zvezdara Miloš Ignjatović uručio je danas u zgradi opštinske uprave bicikle najboljim učenicima zvezdarskih osnovnih škola. Bicikle su na poklon dobila po dva najbolja učenika iz svih 14 osnovnih škola na Zvezdari.

Miloš Ignjatović je pozdravio prisutne učenike i njihove roditelje i rekao da se ova akcija promocije i popularuzacije biciklizma realizuje zahvaljujući Biciklističkom savezu Srbije, koji je obezbedio bicikle, u saradnji sa Ministarstvom omladine i sporta. On je rekao da Gradska opština Zvezdara kontinuirano radi u oblasti bezbednosti saobraćaja i podizanja nivoa saobraćajne kulture, posebno kada je reč o najmlađim Zvezdarcima. Ova akcija, pored negovanja saobraćajne kulture, ima za cilj i promociju zdravih stilova života, kao i obraćanje pažnje najmlađih na zaštitu životne sredine.

Događaju su u ime GO Zvezdara prisustvovali i Aleksandar Eror, predsednik Skupštine GO Zvezdara, član Veća GO Zvezdara Lazo Šegan i sekretar Skupštine GO Zvezdara Slavko Babić.  

Gradska opština Zvezdara će i nakon ove akcije nastaviti da realizuje programe i projekte koji decu i mlade sa Zvezdare stavljaju u prvi plan.