петак, 16. март 2018.

Попусти у позориштима за редовне платише

ЈКП „Инфостан технологије” награђује све редовне платише могућношћу да гледају позоришне представе у београдским позориштима по повлашћеним ценама. У сарадњи са Друштвом за пружање услуга „Ticketing”,  попуст од 50 одсто обезбеђен је за све позоришне представе у позориштима Атеље 212, Звездара театар, Југословенско драмско позориште, Позориште на Теразијама, Позориште Бошко Буха, УК Вук Стефановић Караџић, Београдско драмско позориште, Мадленианум, Позориште Славија, Позориште лутака Пинокио. 

Попуст при куповини улазница за позоришне представе остварује се уз последњи рачун обједињене наплате на којем је назначено „Захваљујемо што редовно измирујете своје обавезе”. Корисници могу поручити улазнице и позивом броја телефона 20-30-570 или их резервисати путем веб-сајта www.ticketline.rs. 

Репертоар са истакнутим представама београдских позоришта и попустима биће доступан корисницима сваког месеца на сајту предузећа. Детаљније информације о попустима на позоришне представе и репертоар за месец март налазе се у делу Кутак за редовне платише.

Из овог предузећа подсећају да више од 300.000 корисника плаћа умањене рачуне, са обрачунатим попустима од 5, 6 и 7 одсто. ЈКП „Инфостан технологије” захваљује свим корисницима за уредно плаћање рачуна и подсећа да редовним измиривањем потрошених обавеза доприносимо бољем функционисању комуналног система у Београду.