petak, 16. mart 2018.

Popusti u pozorištima za redovne platiše

JKP „Infostan tehnologije” nagrađuje sve redovne platiše mogućnošću da gledaju pozorišne predstave u beogradskim pozorištima po povlašćenim cenama. U saradnji sa Društvom za pružanje usluga „Ticketing”,  popust od 50 odsto obezbeđen je za sve pozorišne predstave u pozorištima Atelje 212, Zvezdara teatar, Jugoslovensko dramsko pozorište, Pozorište na Terazijama, Pozorište Boško Buha, UK Vuk Stefanović Karadžić, Beogradsko dramsko pozorište, Madlenianum, Pozorište Slavija, Pozorište lutaka Pinokio. 

Popust pri kupovini ulaznica za pozorišne predstave ostvaruje se uz poslednji račun objedinjene naplate na kojem je naznačeno „Zahvaljujemo što redovno izmirujete svoje obaveze”. Korisnici mogu poručiti ulaznice i pozivom broja telefona 20-30-570 ili ih rezervisati putem web-sajta www.ticketline.rs. 

Repertoar sa istaknutim predstavama beogradskih pozorišta i popustima biće dostupan korisnicima svakog meseca na sajtu preduzeća. Detaljnije informacije o popustima na pozorišne predstave i repertoar za mesec mart nalaze se u delu Kutak za redovne platiše.

Iz ovog preduzeća podsećaju da više od 300.000 korisnika plaća umanjene račune, sa obračunatim popustima od 5, 6 i 7 odsto. JKP „Infostan tehnologije” zahvaljuje svim korisnicima za uredno plaćanje računa i podseća da redovnim izmirivanjem potrošenih obaveza doprinosimo boljem funkcionisanju komunalnog sistema u Beogradu.