понедељак, 19. март 2018.

Подршка акцији „Нисам проблем, имам проблем”

Чланица Градског већа Мирјана Маврић присуствовала је данас акцији „Нисам проблем, имам проблем ” коју је организовао  Центар за социјално-превентивне активности „ГриГ” у социјалном предузећу ЦиМ, односно у Свратишту. 

„Григ” је Центар за социјално-превентивне активности који од 1998. године ради са децом и младима из осетљивих друштвених група, а од 2014. године учествује у пилот програму за децу у сукобу са законом, који је реализован у оквиру четири града у Србији. Циљ кампање је да Град Београд, као и свака друга заједница, обезбеди услуге третмана за децу са проблемима у понашању.

Учесници акције су бројни представници установа и организација за децу и младе, као и познате личности које имају значајан утицај и велику посећеност на друштвеним мрежама.

Поред Дарка Ивића, глумца филма „Поред мене”, који је и заштитно лице целе кампање „Нисам проблем, имам проблем”, ову акцију су подржали и његове колеге Виктор Савић, Иван Јевтовић, Оливера Викторовић Ђурашковић, Жарко Степанов, Предраг Васић, Ђорђе Стојковић, Љубомир Ристић, редитељ Стеван Филиповић, репер Арафат и група „Sick Touch”.