ponedeljak, 19. mart 2018.

Podrška akciji „Nisam problem, imam problem”

Članica Gradskog veća Mirjana Mavrić prisustvovala je danas akciji „Nisam problem, imam problem ” koju je organizovao  Centar za socijalno-preventivne aktivnosti „GriG” u socijalnom preduzeću CiM, odnosno u Svratištu. 

„Grig” je Centar za socijalno-preventivne aktivnosti koji od 1998. godine radi sa decom i mladima iz osetljivih društvenih grupa, a od 2014. godine učestvuje u pilot programu za decu u sukobu sa zakonom, koji je realizovan u okviru četiri grada u Srbiji. Cilj kampanje je da Grad Beograd, kao i svaka druga zajednica, obezbedi usluge tretmana za decu sa problemima u ponašanju.

Učesnici akcije su brojni predstavnici ustanova i organizacija za decu i mlade, kao i poznate ličnosti koje imaju značajan uticaj i veliku posećenost na društvenim mrežama.

Pored Darka Ivića, glumca filma „Pored mene”, koji je i zaštitno lice cele kampanje „Nisam problem, imam problem”, ovu akciju su podržali i njegove kolege Viktor Savić, Ivan Jevtović, Olivera Viktorović Đurašković, Žarko Stepanov, Predrag Vasić, Đorđe Stojković, Ljubomir Ristić, reditelj Stevan Filipović, reper Arafat i grupa „Sick Touch”.