петак, 25. мај 2018.

Оцењивање извођача за наступање на јавним површинама у уторак

Беоком обавештава сликаре који су се одазвали на јавни позив сликарима, музичарима и извођачима артистичког програма за добијање одобрења за наступање на јавним градским површинама за 2018. годину да ће оцењивање бити организовано 29. маја 2018. године на простору испред Уметничког павиљона „Цвијета Зузорић” у Улици Тадеуша Кошћушка 14.

Стручна комисија оцењиваће сликаре у уторак, 29. маја, почев од 10 часова, а сви пријављени биће благовремено обавештени о тачном времену почетка аудиције.  

Оцењивање програма обавља се једном у току године у организацији Градске управе Града Београда, тако што сваки члан комисије додељује бодове у распону од нула до десет. По завршеном поступку оцењивања, комисија предлаже Секретаријату за културу и Секретаријату за послове одбране, ванредних ситуација, комуникације и координацију односа са грађанима одобрење за заузеће дела површине јавне намене у јавном коришћењу на територији града Београда.

За све информације пријављени сликари могу се обратити „Беокому” на следеће бројеве телефона: 0800-110011 за позиве из фиксне мреже Телекома и 011/30-90-007 за остале фиксне телефонске мреже и мобилне оператере.