petak, 25. maj 2018.

Ocenjivanje izvođača za nastupanje na javnim površinama u utorak

Beokom obaveštava slikare koji su se odazvali na javni poziv slikarima, muzičarima i izvođačima artističkog programa za dobijanje odobrenja za nastupanje na javnim gradskim površinama za 2018. godinu da će ocenjivanje biti organizovano 29. maja 2018. godine na prostoru ispred Umetničkog paviljona „Cvijeta Zuzorić” u Ulici Tadeuša Košćuška 14.

Stručna komisija ocenjivaće slikare u utorak, 29. maja, počev od 10 časova, a svi prijavljeni biće blagovremeno obavešteni o tačnom vremenu početka audicije.  

Ocenjivanje programa obavlja se jednom u toku godine u organizaciji Gradske uprave Grada Beograda, tako što svaki član komisije dodeljuje bodove u rasponu od nula do deset. Po završenom postupku ocenjivanja, komisija predlaže Sekretarijatu za kulturu i Sekretarijatu za poslove odbrane, vanrednih situacija, komunikacije i koordinaciju odnosa sa građanima odobrenje za zauzeće dela površine javne namene u javnom korišćenju na teritoriji grada Beograda.

Za sve informacije prijavljeni slikari mogu se obratiti „Beokomu” na sledeće brojeve telefona: 0800-110011 za pozive iz fiksne mreže Telekoma i 011/30-90-007 za ostale fiksne telefonske mreže i mobilne operatere.