среда, 13. јун 2018.

Отварање летње купалишне сезоне у СРЦ „Ташмајдан”

Сезона купања на отвореним базенима Спортско-рекреативног центра „Ташмајдан” почиње у петак, 15. јуна, и трајаће до 31. августа.

У наредна два и по месеца, посетиоци ће моћи да уживају на базенима сваког дана од 10 до 19 часова. Цене карата су исте као и претходне године. Појединачна дневна улазница је 300 динара, док је поподневна карта, за купаче који дођу после 16 часова, 200 динара. За децу до две године улаз је бесплатан, а за малишане од две до седам година улазница је 100 динара. 

Среда ће и ове летње сезоне бити школски дан када ће ученици основних и средњих школа имати бесплатан улаз уз ђачку књижицу. 

СРЦ „Ташмајдан” омогућио је куповину месечних карата за отворене базене по повољнијим ценама, нарочито за ђаке и студенте.

Термин за ноћно купање ове сезоне продужен је за сат времена. Kада временски услови то дозволе, посетиоци ће моћи да уживају у пливању и доброј музици од 21 до 24 часа, а цена улазнице је 400 динара.    

У СРЦ „Ташмајдан” очекује се још једна успешна сезона, коју ће, према најавама метеоролога, пратити веома топло лето, са великим бројем тропских дана и ноћи. Спас од врућина, добру рекреацију, дружење и забаву Београђани и њихови гости моћи ће, већ традиционално, да пронађу у срцу Београда, на базенима СРЦ„Ташмајдан”.