четвртак, 19. јул 2018.

Отворен Омладински клуб Канцеларије за младе општине Врачар

Члан Градског већа Филип Марјановић, вршилац дужности секретара за спорт и омладину Драгана Белојевић и председник општине Врачар Милан Недељковић присуствовали су данас отварању Омладинског клуба Канцеларије за младе општине Врачар у Улици Радослава Грујића број 3.

Недељковић је, након откривања табле овог клуба, рекао новинарима да је отварање Омладинског клуба у просторијама Центра за образовање и културу „Божидарац“ на простору од 170 квадратних метара, финансирала општина Врачар. 

- Последња три месеца убразано смо радили како бисмо у време летњих месеци отворили овај простор. На територији наше општине има много младих и ми желимо да се они овде окупљају, а биће организоване и разне едукативне, културне и спортске активности. Ускоро нас очекује и традиционални турнир у баскету у Чубурском парку, а наши млади ће управо све то организовати. То је велики догађај, који се одржава у августу – истакао је Недељковић.

Пема његовим речима, адаптација ових просторија урађена је по савету младих и све је креирано према њиховим потребама.

Драгана Белојевић је рекла да Секретаријат за спорт и омадину увек стоји иза младих и помаже њихове пројекте.

- Секретаријат за спорт и омладину помаже све општине равномерно. Желимо да склонимо младе са улице како би се бавили спортом, образовањем, културом, али и да им лето учинимо лепшим – нагласила је Драгана Белојевић.