петак, 20. јул 2018.

Измена режима саобраћаја


Током радова које изводи ЈКП „Београд пут“, биће продужена измена режима саобраћаја у Дечанској улици од Нушићеве до аутобуског стајалишта „Дом омладине“, смер ка Македонској, од 23. јула до 31. августа, најављено је из Секретаријата за саобраћај.

За саобраћај ће бити затворен путно пружни прелаз у Земун пољу (Улилца Слободана Бајића у зони са пружним прелазом Београд- Батајница-Стара Пазова), од сутра у 7 сати до 22. јула у 18 сати.

Због радова за саобраћај ће бити затворена Улица Кнегиње Зорке, од Булевара краља Александра до Крунске од данас до 31. јула.

Саобраћај ће бити затворен у Македонској улици од раскрснице са Цетињском до раскрснице са Дечанском и Браће Југовић, од сутра у 30 минута после поноћи до 23. јула до 30 минута после поноћи.

Током радова биће измењен режим саобраћаја у Улици Матице Српске, између кућног броја 7 и Улице Милана Ракића од дана до 29. јула.

Режим саобраћаја биће измењен и у Булевару ослобођења од станице за снабдевање горивом „НИС Петрол – Трг ослобођења“ до улаза-излаза у Атлетску дворану, од сутра до 19. августа.