petak, 20. jul 2018.

Izmena režima saobraćaja


Tokom radova koje izvodi JKP „Beograd put“, biće produžena izmena režima saobraćaja u Dečanskoj ulici od Nušićeve do autobuskog stajališta „Dom omladine“, smer ka Makedonskoj, od 23. jula do 31. avgusta, najavljeno je iz Sekretarijata za saobraćaj.

Za saobraćaj će biti zatvoren putno pružni prelaz u Zemun polju (Ulilca Slobodana Bajića u zoni sa pružnim prelazom Beograd- Batajnica-Stara Pazova), od sutra u 7 sati do 22. jula u 18 sati.

Zbog radova za saobraćaj će biti zatvorena Ulica Kneginje Zorke, od Bulevara kralja Aleksandra do Krunske od danas do 31. jula.

Saobraćaj će biti zatvoren u Makedonskoj ulici od raskrsnice sa Cetinjskom do raskrsnice sa Dečanskom i Braće Jugović, od sutra u 30 minuta posle ponoći do 23. jula do 30 minuta posle ponoći.

Tokom radova biće izmenjen režim saobraćaja u Ulici Matice Srpske, između kućnog broja 7 i Ulice Milana Rakića od dana do 29. jula.

Režim saobraćaja biće izmenjen i u Bulevaru oslobođenja od stanice za snabdevanje gorivom „NIS Petrol – Trg oslobođenja“ do ulaza-izlaza u Atletsku dvoranu, od sutra do 19. avgusta.