петак, 10. август 2018.

Делови Земуна и Савског венца без воде

Планирани радови на водоводној мрежи на општини Земун проузроковаће у понедељак, 13. августа, престанак водоснабдевања појединих делова општине Земун, док ће из истих разлога у уторак, 14. августа, без воде бити део потрошача са општине Савски венац. 

На општини Вождовац у понедељак, 13. августа, од 8 до 16 часова без воде ће бити потрошачи у Улици мајора Зорана Радисављевића (од броја 293 до броја 331) и насељу Економија.

Због радова на водоводној мрежи на општини Савски венац у уторак, 14. августа, од 9 до 16 сати без воде ће бити потрошачи у Балканској улици (између улица Призренске и Краљице Наталије).

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна, а из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе.

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.