петак, 19. октобар 2018.

Радови на водоводној мрежи на Врачару

Екипе „Београдског водовода и канализације” изводиће радове на редовном испирању водоводне мреже на општини Врачар од понедељка, 22. октобра до петка, 26. октобра. 

Повремене прекиде у снабдевању и умањен притисак воде од 22 сата до 6 сати осетиће потрошачи: 22. и 23. октобра у блоку оивиченом улицама Краља Милана, Кнеза Милоша, Булеваром краља Александра и Београдском; 23. и 24. октобра у блоку оивиченом улицама Београдском, Булеваром краља Александра, Војводе Шупљикца, Цара Николаја II и Макензијевом; 24. и 25. октобра у блоку оивиченом улицама: Максима Горког, Јужним булеваром, Грчића Миленка, Жичком и Цара Николаја II; 25. и 26. октобра у блоку оивиченом улицама: Макензијевом, Максима Горког, Булеваром ослобођења и у Јужном булевару и околним улицама, са леве и десне стране, од Аутокоманде до Улице Грчића Миленка.

Из „Водовода” најављују да у току радова може доћи и до краткотрајног замућења воде. Апелују на потрошаче да претходно припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. 

За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.