petak, 19. oktobar 2018.

Radovi na vodovodnoj mreži na Vračaru

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Vračar od ponedeljka, 22. oktobra do petka, 26. oktobra. 

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 sata do 6 sati osetiće potrošači: 22. i 23. oktobra u bloku oivičenom ulicama Kralja Milana, Kneza Miloša, Bulevarom kralja Aleksandra i Beogradskom; 23. i 24. oktobra u bloku oivičenom ulicama Beogradskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Vojvode Šupljikca, Cara Nikolaja II i Makenzijevom; 24. i 25. oktobra u bloku oivičenom ulicama: Maksima Gorkog, Južnim bulevarom, Grčića Milenka, Žičkom i Cara Nikolaja II; 25. i 26. oktobra u bloku oivičenom ulicama: Makenzijevom, Maksima Gorkog, Bulevarom oslobođenja i u Južnom bulevaru i okolnim ulicama, sa leve i desne strane, od Autokomande do Ulice Grčića Milenka.

Iz „Vodovoda” najavljuju da u toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Apeluju na potrošače da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe. 

Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se potražiti i na web-adresi www.bvk.rs.