четвртак, 14. фебруар 2019.

Пут до успешног предузетника

Дванаести цилкус обуке за полазнике у бизнису „Пут до успешног предузетника“, коју су организовале општина Раковица и Национална служба за запошљавање - служба Раковица, је завршен, саопштено је из ове општине.

Председник општине Раковица Владан Коцић и Синиша Кнежевић, заменик директора филијале Националне службе за запошљавање (НСЗ) за град Београд уручили су сертификате полазницима који су успешно завршили обуку. За 12. циклус обуке пријавило се више од 100 незапослених лица, која су добила сертификате о успешно завршеној обуци. 

Дводневну обуку и овога пута спровели су акредитовани предавачи НСЗ, који су полазнике информисали о првим корацима при покретању сопственог бизниса, са посебним акцентом на изради бизнис плана. Са добијеним сертификатом будући предузетници су стекли услов за аплицирање при додели подстицајних средстава које сваке године издваја НСЗ за почетнике у предузетништву.

Општина Раковица је у сарадњи са Националном службом за запошљавање успешно организовала дванаест циклуса обуке „Пут до успешног предузетништва“, коју је до сада завршило више од 500 полазника.