уторак, 23. април 2019.

Делови Новог Београда, Вождовца и Звездаре без воде

Планирани радови на водоводној мрежи на општинама Нови Београд, Вождовац и Звездара проузроковаће у наредна два дана у појединим деловима ових општина умањен притисак и повремене прекиде у водоснабдевању, саопштено је из ЈКП „Београдски водовод и канализација”.

Када је општина Нови Београд у питању, од среде, 24. априла, у 22 сата до четвртка, 25. априла, у 6 сати без воде ће бити потрошачи  у улицама Виноградској и Сурчински пут (од броја 1 до броја 7), док ће умањен притисак осетити потрошачи у улицама Др Ивана Рибара и Сурчински пут (од броја 9).

Због радова на водоводној мрежи на општини Вождовац, у среду, 24. априла, од 8 до 22 сатa без воде ће бити потрошачи у улицама Пут за Трешњу, Пут за Бошњаке, Пут за Стублове, Пут за Бубању, Пут за Симиџиће, Крагујевачки пут (од Пута за Трешњу до Пута за Павићевац), Крајишких бригада, Београдској и Оскоруше. Радови на мрежи довешће у четвртак, 25. априла, од 8.30 до 18 сати до престанка у водоснабдевању потрошача у Улици Јове Илића (од броја 104 до броја 142).

На општини Звездара, због радова у среду, 24. априла, од 8.30 до 18 сати, без воде ће бити потрошачи у Улици војводе Шупљикца (од Бранка Крсмановића до Војводе Петка).

„Водовод” је такође саопштио да су одложени планирани радови ЕПС Дистрибуције „Београд” у општини Барајево, који су најављени за уторак, 23. април.

За најнужније потребе за пијаћом водом обезбеђена је ауто-цистерна, а из „Водовода” апелују на потрошаче да припреме неопходну залиху воде за пиће и основне потребе. За све додатне информације потрошачи се могу обратити Контакт центру ЈКП „Београдски водовод и канализација” на телефон 3606-606, а обавештења о планираним радовима и кваровима на мрежи могу се потражити и на веб-адреси www.bvk.rs.