четвртак, 7. мај 2020.

Oд сутра отворена сва продајна места Бус Плуса

Сем продајног места „Београђанка”, које се отвара сутра, већ данас су отворена сва остала продајна места Бус Плуса, о чему се грађани могу обавестити на линку https://www2.busplus.rs/lt/mesta-za-izdavanje-kartica.

Како је саопштено из Система Бус Плус, на свим продајним местима обезбеђене су све мере које се тичу безбедности и здравља наших суграђана. Како би се смањиле гужве на поново отвореним продајним местима Бус Плуса, али и на најбржи начин дошло до месечних персонализованих картица за запослене, важно је да се оне и даље наручују преко послодавца. 

Сва правна лица, односно послодавци имају могућност да поруче картице директно – онлајн, преко сајта Система Бус Плус. За спровођење групне израде картица за запослене важни су следећи кораци: уколико правно лице није регистровано у Систему Бус Плуса, потребно је да се региструје преко линка https://www.busplus.rs/prijava-za-registraciju-firme.php. Након регистрације добијају се све неопходне информације, а за додатна питања на располагању су агенти у Корисничком центру на телефоне: 7155-177 и 7155-179.

Апелујемо на послодавце да на овај начин обезбеде месечне карте за своје запослене, јер је ово најбржи и најефикаснији начин, а при томе се поштују све неопходне мере заштите и безбедности здравља наших суграђана, наводи се у саопштењу Система Бус Плус.