četvrtak, 7. maj 2020.

Od sutra otvorena sva prodajna mesta Bus Plusa

Sem prodajnog mesta „Beograđanka”, koje se otvara sutra, već danas su otvorena sva ostala prodajna mesta Bus Plusa, o čemu se građani mogu obavestiti na linku https://www2.busplus.rs/lt/mesta-za-izdavanje-kartica.

Kako je saopšteno iz Sistema Bus Plus, na svim prodajnim mestima obezbeđene su sve mere koje se tiču bezbednosti i zdravlja naših sugrađana. Kako bi se smanjile gužve na ponovo otvorenim prodajnim mestima Bus Plusa, ali i na najbrži način došlo do mesečnih personalizovanih kartica za zaposlene, važno je da se one i dalje naručuju preko poslodavca. 

Sva pravna lica, odnosno poslodavci imaju mogućnost da poruče kartice direktno – onlajn, preko sajta Sistema Bus Plus. Za sprovođenje grupne izrade kartica za zaposlene važni su sledeći koraci: ukoliko pravno lice nije registrovano u Sistemu Bus Plusa, potrebno je da se registruje preko linka https://www.busplus.rs/prijava-za-registraciju-firme.php. Nakon registracije dobijaju se sve neophodne informacije, a za dodatna pitanja na raspolaganju su agenti u Korisničkom centru na telefone: 7155-177 i 7155-179.

Apelujemo na poslodavce da na ovaj način obezbede mesečne karte za svoje zaposlene, jer je ovo najbrži i najefikasniji način, a pri tome se poštuju sve neophodne mere zaštite i bezbednosti zdravlja naših sugrađana, navodi se u saopštenju Sistema Bus Plus.