уторак, 12. јануар 2021.

Радови на делу магистралног топловода на грејном подручју топлане „Баново брдо”

Услед неопходне поправке квара на делу магистралног топловода на дистрибутивном грејном подручју топлане „Баново брдо”, који се десио у топловодној комори у Пожешкој код броја 122, данас од 9.30 часова без испоруке топлотне енергије биће део потрошача који се налази на поменутом грејном подручју, саопштено је из ЈКП „Београдске електране”.

Како се наводи, без грејања ће бити потрошачи у рејонима који су оивичени следећим улицама: Николаја Гогоља у правцу ка Кијевској, Ваљевској, Ивице Девчића и према Улици лазаревачки друм, затим Радовована Драговића, Петра Мартиновића, Београдског батаљона, Петра Лековића, Голф насеље и Краљице Катарине. Такође, без грејања ће бити и потрошачи у рејону Сунчане падине до Ђорђа Огњановића са једне стране, а са друге стране до Благоја Паровића са околним улицама, као и у зони Жарковачке и Зимоњићеве улице.

Екипе за хитне интервенције већ су на терену и учиниће све да квар буде отклоњен у најкраћем могућем року. Очекује се да ће потрошачи у наведеним деловима Чукарице грејање добити данас у касним вечерњим сатима или током ноћи, јер „Београдске електране” топлотну енергију испоручују потрошачима у двадесетчетворочасовном режиму од 8. јануара 2021. године.