понедељак, 16. јул 2018.

Секретаријат за социјалну заштиту

Измене и допуне конкурсне документације за јавни конкурс за финансирање пројеката које реализују удружења из области социјалне заштите у Београду у 2018/2019

ГРАДСКА УПРАВА ГРАДА БЕОГРАДА
Секретаријат за социјалну заштиту

објављује

ИЗМЕНЕ И ДОПУНЕ КОНКУРСНЕ ДОКУМЕНТАЦИЈЕ ЗА ЈАВНИ КОНКУРС
ЗА ФИНАНСИРАЊЕ ПРОЈЕКАТА  КОЈЕ РЕАЛИЗУЈУ УДРУЖЕЊА ИЗ ОБЛАСТИ СОЦИЈАЛНЕ ЗАШТИТЕ НА ТЕРИТОРИЈИ ГРАДА БЕОГРАДА У 2018/2019. ГОДИНИ

Секретаријат за социјалну заштиту је дана 13. јула 2018. на интернет страници града Београда објавио Јавни конкурс за финансирање пројеката које реализују удружења из области социјалне заштите на територији града Београда у 2018/2019 години. Након објављивања Јавног конкурса, због техничке грешке, указала се потреба за изменама и допунама конкурсне документације у делу прилога 2 – Образац буџета пројекта. 
Из наведених разлога, Секретаријат за социјалну заштиту је извршио измене и допуне прилога 2 – Образац буџета пројекта који чини саставни део конкурсне документације. 
Имајући у виду да је прилог 2 – Образац буџета пројекта саставни део конкурсне документације објављене дана 13. јула 2018. године, Секретаријат за социјалну заштиту у целости објављује Јавни конкурс за финансирање пројеката које реализују удружења из области социјалне заштите на територији града Београда у 2018/2019 години са изменама и допунама конкурсне документације, ради лакше припреме пријаве на конкурс. 
Рок за подношење пријава остаје непромењен и траје 15 дана од дана објављивања Јавног конкурса, односно закључно са 30. јулом 2018. године. 

Текст конкурса