понедељак, 25. децембар 2023.

Секретаријат за социјалну заштиту

Јавни позив за избор корисника помоћи за избеглице кроз куповину сеоских кућа са окућницом односно одговарајуће непокретности и доделу једнократне помоћи у грађевинском и другом материјалу и опреми (мали грант)

На основу члана 4. Уговора о сарадњи на реализацији помоћи за решавање стамбених потреба избеглица које живе у неформалним колективним центрима кроз куповину сеоске куће са окућницом, односно одговарајуће непокретности и доделу једнократне помоћи у грађевинском и другом материјалу и опреми (мали грант) заведеном под бројем XIX-07-401.180/23 од дана 19. септембра  2023. године (у даљем тексту: Уговор), закљученог између Комесаријата за избеглице и миграције (у даљем тексту: Комесаријат) и града Београда – Секретаријата за социјалну заштиту (у даљем тексту: Град) и сагласности Комесаријата за избеглице и миграције РС број 9/9-854/2-2023 од 22. децембра 2023. године, Комисија за избор корисника помоћи за решавање стамбених потреба избеглица које живе у неформалним колективним центрима кроз куповину сеоске куће са окућницом, односно одговарајуће непокретности и доделу једнократне помоћи у грађевинском и другом материјалу и опреми (мали грант) (у даљем тексту: Комисија за избор корисника), образованa Решењем градоначелника града Београда број 02-7062/23-Г од 3. октобра 2023. године, на седници одржаној дана 25. децембра 2023. године

утврђује  

ЈАВНИ ПОЗИВ
за избор корисника помоћи за избеглице кроз куповину сеоских кућа са окућницом односно одговарајуће непокретности и доделу једнократне помоћи у грађевинском и другом материјалу и опреми (мали грант)

Текст јавног позива и документацију можете погледати/преузети овде: