ponedeljak, 25. decembar 2023.

Sekretarijat za socijalnu zaštitu

Javni poziv za izbor korisnika pomoći za izbeglice kroz kupovinu seoskih kuća sa okućnicom odnosno odgovarajuće nepokretnosti i dodelu jednokratne pomoći u građevinskom i drugom materijalu i opremi (mali grant)

Na osnovu člana 4. Ugovora o saradnji na realizaciji pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica koje žive u neformalnim kolektivnim centrima kroz kupovinu seoske kuće sa okućnicom, odnosno odgovarajuće nepokretnosti i dodelu jednokratne pomoći u građevinskom i drugom materijalu i opremi (mali grant) zavedenom pod brojem XIX-07-401.180/23 od dana 19. septembra  2023. godine (u daljem tekstu: Ugovor), zaključenog između Komesarijata za izbeglice i migracije (u daljem tekstu: Komesarijat) i grada Beograda – Sekretarijata za socijalnu zaštitu (u daljem tekstu: Grad) i saglasnosti Komesarijata za izbeglice i migracije RS broj 9/9-854/2-2023 od 22. decembra 2023. godine, Komisija za izbor korisnika pomoći za rešavanje stambenih potreba izbeglica koje žive u neformalnim kolektivnim centrima kroz kupovinu seoske kuće sa okućnicom, odnosno odgovarajuće nepokretnosti i dodelu jednokratne pomoći u građevinskom i drugom materijalu i opremi (mali grant) (u daljem tekstu: Komisija za izbor korisnika), obrazovana Rešenjem gradonačelnika grada Beograda broj 02-7062/23-G od 3. oktobra 2023. godine, na sednici održanoj dana 25. decembra 2023. godine

utvrđuje  

JAVNI POZIV
za izbor korisnika pomoći za izbeglice kroz kupovinu seoskih kuća sa okućnicom odnosno odgovarajuće nepokretnosti i dodelu jednokratne pomoći u građevinskom i drugom materijalu i opremi (mali grant)

Tekst javnog poziva i dokumentaciju možete pogledati/preuzeti ovde: