petak, 27. maj 2016.

Zahvalnice za doprinos manifestaciji „Kolektivno venčanje”

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović uručio je danas zahvalnice ustanovama i pojedincima koji su doprineli uspešnosti manifestacije „Kolektivno venčanje”, koja je održana ispred Starog dvora minulog vikenda.  

– Grad Beograd ima čast i zadovoljstvo da bude domaćin ovako divne manifestacije. Posebnu zahvalnost dugujemo organizatoru Tiviju Melčevu, koji svih ovih godina uspeva da okupi sve one koji ovaj događaj čine zaista posebnim. Tu se posebno ističu Studio B i RTS, jer su te dve kuće velika podrška organizatoru.  Grad Beograd će nastaviti da podržava sve ono što je vezano za porodicu i porodične vrednosti. Na tome ćemo istrajati u saradnji sa svima koji su doprineli da se „Kolektivno venčanje” održi tokom svih ovih godina – istakao je Mladenović. 

Među dobitnicima zahvalnica bili su Orkestar policije, Modna kuća Mona, Pošta Srbije, hotel Kasina, Službeni glasnik, Dečji kulturni centar, Tehnomanija, Studio B, Turistička agencija „Flaj Flaj”, ekipa emisije „Žikina šarenica”, ali i portparolka Hitne pomoći Nada Macura, koja je članica Organizacionog odbora „Kolektivnog venčanja” kao i mnogi drugi. 

Mladenović je izrazio nadu da će naredno kolektivno venčanje biti još brojnije.  

– Beograd je domaćin velikog broja manifestacija, ali ova je zaista posebna. Kolektivno venčanje je nešto što izaziva veliku pažnju i taj specifični karakter moramo da sačuvamo i održimo tokom narednih godina. Hvala svima koji su učestvovali i pomogli da ova manifestacija prođe zaista dobro i u sjajnom raspoloženju i nadam se da ćemo se naredne godine, 19. put zaredom, videti u ovom divnom zdanju i da ćemo imati još više parova koji će reći sudbonosno „da” – rekao je Mladenović.