subota, 24. septembar 2016.

Redovno ispiranje vodovodne mreže na opštinima Novi Beograd i Palilula

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Novi Beograd od ponedeljka,  26. septembra, do subote, 1. oktobra.  

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati ujutro osetiće potrošači u blokovima: 7, 7a, 8 i 8a. (26. i 27. septembra), u blokovima: 9a, 11b, 11c i 2. ( 27. i 28. septembra), u blokovima 70 i 70a (28. i 29. septembra). Takođe, u naselju Bežanijska kosa – mesnim zajednicama 1 i 2 (29. i 30. septembra), u Bloku 67 i na potezu Staro sajmište – Brodogradilište (30. septembra). 

U saopštenju podsećaju potrošače da u toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode, zbog čega je neophodno pripremiti zalihe vode za piće i osnovne potrebe. 

Ekipe BVK-a izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže u opštini Palilula od utorka, 27. septembra, do četvrtka, 29. septembra. 

Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 6 do 14 sati osetiće potrošači u naseljima Višnjica, Višnjička banja i na potezu Višnjička banja, Slanci, Veliko selo. Narednog dana, 28. septembra, osetiće i potrošači u naseljima Karaburma i Ćalije, a 29. septembra u delu naselja oivičenom Bulevarom kralja Aleksandra, Takovskom, Dunavskom, Vojode Dobrnjca i Ruzveltovom.

Iz „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” zahvaljuju građanima na strpljenju i razumevanju i podsećaju da će radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže obezbediti da voda za piće bude zadovoljavajućeg kvaliteta. Za sve dodatne informacije potrošači se mogu obratiti Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, a obaveštenja o planiranim radovima i kvarovima na mreži mogu se videti na web-adresi www.bvk.rs.