sreda, 28. septembar 2016.

Izmene režima saobraćaja u ulicama Tadeuša Košćuška, Jevremovoj, Uzun Mirkovoj i Karađorđevoj

Zbog snimanja igranog filma, doći će do posebne organizacije saobraćaja u Beogradu u centru grada, saopštili su danas iz Sekretarijata za saobraćaj.
U Uzun Mirkovoj ulici, do sutra u 21 sat, na delu od Studentskog trga do Ulice kralja Petra biće zauzeta jedna saobraćajna traka.

Do povremenog obustavljanja saobraćaja u intervalu od tri do pet minuta doćiće u Ulici Tadeuša Košćuška, na delu od parka Rige od Fere do Ulice Jevremove, kao i samoj Jevremovoj na delu od Ulice Rige od Fere do Cara Uroša, od sutra, od 21 sat do 29. septembra u isto vreme.

Obustava saobraćaja, u intervalima do tri minuta doćiće u Karađorđevoj ulici, ispod Brankovog mosta, od 30. septembra, od 7 do 10 sati, kao i od 4. oktobra, u 21 sat do 5. oktobra, u 5 sati ujutro. Tokom snimanja filma u ulicama Tadeuša Košćuška, Jevremovoj i Uzun Mirkovoj ne menja se režim rada linija JGP-a, ističe se u saopštenju.

Do zatvaranja doćiće u Karađorđevoj ulici, na delu od Crnogorske do Ulice Koče Popovića, kao i u ulicama Travnička, Kraljevića Marka, kao i delu Braće Krsmanović, od 2. oktobra, od 9 sati do istog perioda narednog dana. Tada će, kako se navodi, menja režim rada linija JGP-a. Tramvajske linije 2 i 11 se ukidaju. Uspostavlja se privremena tramvajska linija. 2L na relaciji: Pristanište – Dorćol - Vukov spomenik - Trg Slavija - Glavna železnička stanica – Gospodarska mehana. Vozila JGP-a će na izmenjenom delu trase koristiti sva postojeća stajališta, navodi se u saopštenju.