četvrtak, 29. septembar 2016.

Otvoren „Grin fest” volonterski program

„Grin fest” poziva mlade, odgovorne i društveno angažovane pojedince koje zanimaju film, ekologija i životna sredina da se prijave za volontiranje na najvećem „zelenom” festivalu u regionu, koji će se održati od 15. do 18. novembra u Domu omladine Beograda, saopštavaju iz Centra za unapređenje životne sredine, organizatora festivala.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na  volonter@greenfest.rs  najkasnije do 20. oktobra. Izabrani volonteri i volonterke imaće prilike da razviju nove veštine, nauče da rade u timu, upoznaju nove prijatelje i potencijalne saradnike.

Međunarodni festival zelene kulture „Grin fest” najveća je „zelena” manifestacija u regionu Jugoistočne Evrope koja se održava svake godine. Tokom prethodnih šest godina festival je posetilo preko 47.000 ljudi. Ulaz je besplatan, a više informacija se može naći na www.greenfest.rs.

Ovogodišnji „Grin fest” održava se uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, Sekretarijata za kulturu, Delegacije EU u Srbiji i EU Info-centra, kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja.