sreda, 7. decembar 2016.

Grad Beograd subvencioniše poljoprivrednike iz sela Dudovica

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević, sekretar za privredu Milinko Veličković i predsednik opštine Lazarevac Bojan Sinđelić posetili su sinoć selo Dudovicu i razgovarali sa meštanima i poljoprivrednim proizvođačima o unapređenju proizvodnje. 

Petronijević je za Beoinfo istakao da je cilj posete da se u saradnji sa opštinama i mesnim zajednicama građani upoznaju sa subvencijama za koje mogu da implementiraju u narednom periodu, a Grad Beograd da se bolje upozna sa njihovim zahtevima i na taj način planira budžet za narednu godinu. On je najavio dalje posete perifernim delovima Beograda, a u cilju ravnomernog razvoja prestonice. 

– Poseta Dudovici bila je konstruktivna, s obzirom na to da su žitelji detaljno upoznati sa subvencijama koje nudi Sekretarijat za privredu, posebno u domenu poljoprivrede i razvoja stočarstva u tom kraju –  istakao je sekretar Veličković. 

Sinđelić je zahvalio predstavnicima grada na podsticajnim merama, jer se pokazuje želja za ravnomernim razvojem svih delova prestonice, budući da je Mesna zajednica Dudovica najjužniji deo Beograda.