petak, 9. decembar 2016.

Sajam zapošljavanja u nedelju u hotelu Jugoslavija

Zemunska služba beogradske filijale za zapošljavanje i Gradska opština Zemun organizuju u nedelju, 11. decembra, Sajam zapošljavanja. Sajam se održava u banket sali hotela Jugoslavija (Bulevar Nikole Tesle 3) od 10 do 16 časova.

Svoju ponudu slobodnih poslova na sajmu će predstaviti 32 poslodavca, kojima je potrebno više od 1.050 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija. Posao će moći da potraže lekari, medicinske sestre, negovateljice, inženjeri, prodavci, vozači, šivači, limari, varioci, magacioneri, ali i menadžeri raznih profila, savetnci osiguranja, knjigovođe i drugi. 

Među kompanijama koje će na zemunskom sajmu tražiti radnike naći će se i Delez, Metro, Đenerali, Trgocentar, Tehnomanija, Lili, Merkator S, Bg elektro, AMC, Zara, Imlek i mnogi drugi.

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave im se i predaju svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci će moći da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena i pomoć u pisanju CV-ja.