ponedeljak, 27. mart 2017.

Sajam zapošljavanja na Vračaru

Nacionalna služba zapošljavanja – Filijala za grad Beograd, Gradska opština Vračar i Privredna komora Srbije organizuju Sajam zapošljavanja u zgradi opštine Vračar (Njegoševa 77) u sredu, 29. marta, od 10 do 14 sati.

Ponudu slobodnih poslova predstaviće preko 26 firmi kojima je potrebno gotovo 600 radnika različitih profila i stepena kvalifikacija: IT inženjera, PHP programera, sistem-administratora, grafičkih dizajnera, saradnika u marketingu, farmaceuta, medicinskih sestara, laboratorijskih tehničara, prodavaca, kasira, mesara, magacionera, viljuškarista, vozača, službenika obezbeđenja, savetnika za osiguranje, komericijalista, menadžera prodaje, knjigovođa, poslovnih sekretara, referenata u špediciji i logistici, turističkih agenata, hostesa/promotera, sobarica, konobara, kuvara, pomoćnih radnika, operatera u kol centrima, grafičara i drugih. 

Nezaposleni će na sajmu biti u prilici da uspostave direktan kontakt sa poslodavcima, predstave se i predaju im svoju radnu biografiju (CV). Na štandu Nacionalne službe nezaposleni i poslodavci moći će da dobiju sve informacije o aktuelnim programima NSZ-a za podsticanje zapošljavanja, a nezaposlenima će biti pružena pomoć u pisanju CV-ja.