petak, 26. maj 2017.

Mladenović dodelio zahvalnice za kolektivno venčanje

Zamenik gradonačelnika Beograda Andreja Mladenović uručio je danas zahvalnice zaslužnim pojedincima i kompanijama koji su doprineli uspešnoj realizaciji manifestacije kolektivnog venčanja. 

Mladenović je prisutnima poželeo dobrodošlicu u zdanje Starog dvora, rekavši tom prilikom da se nada da će kolektivno venčanje i u godinama koje dolaze biti jedna od najlepših manifestacija koje organizuje Grad Beograd.

– Želim da zahvalim svim učesnicima i ljudima koji su doprineli da se kolektivno venčanje ponovo uspešno održi. Manifestacija je „rođena” na inicijativu Tivija Melčeva i njegovog tima pre 19 godina u dobro poznatim okolnostima. Već tada je bilo jasno da će ljubav i nada pobediti bombe i upravo je to nešto što nas tera da istrajemo svih ovih godina. Ova manifestacija je zaista najbolja slika našeg grada i države – poručio je Mladenović. 

On je svim parovima koji su stupili u brak ove godine na kolektivnom venčanju poželeo zdravlje, sreću i puno dece. 

Direktor kolektivnog venčanja Tivi Melčev zahvalio je svim ljudima koji su doprineli još jednoj uspešnoj godini kada je ova manifestacija u pitanju. 

– Ove godine smo ušli u jubilarnu, 20. godinu manifestacije i već sada mogu da kažem da ćemo naredne godine jubilej obeležiti kako dolikuje – najavio je Melčev.