ponedeljak, 29. maj 2017.

Radovi na vodovodnoj mreži na Paliluli i u Zemunu

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Palilula, u sredu, 31. maja,  od 8.30 do 14 sati bez vode će ostati potrošači u sledećim ulicama: 27. marta, od Takovske do Starine Novaka, Đušinoj, Dragoslava Popovića, Stanoja Glavaša, Starine Novaka, od 27. marta do Dalmatinske, u Dalmatinskoj, od Starine Novaka do Đušine,  Kneza Danila, od Dalmatinske do Vladetine, Kraljice Marije, od Starine Novaka do Vladetine, i okolnim ulicama.

Bez vode će zbog planiranih radova na opštini Zemun, u četvrtak, 1. juna, od 8.30 do 14 sati ostati potrošači na Tošinom bunaru, od početka ulice do broja 65, u Ivićevoj, Skadarskoj, Petra Kočića i Džordža Vašingtona.

Istog dana zbog radova u Zemunu, od 8 do 15 sati bez vode će ostati potrošači u industrijskoj zoni na Batajničkom drumu od fabrike „Koka-kola” do fabrike „Zvezda”, naselje „13. maj”, „Elektronska industrija”, Poljoprivredno dobro „13. maj”, Banka biljnih gena, i „Beogradsko bagersko preduzeće” i Fabrika za obradu stakla „Zvezda”. 

Za najnužnije potrebe obezbeđene su auto-cisterne, a za sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na telefon 3606-606, kao i na adresi www.bvk.rs.