utorak, 27. jun 2017.

Besplatno krstarenje beogradskim rekama za penzionere sa Savskog venca

Gradska opština Savski venac nastavlja da organizuje besplatne sadržaje za penzionere u cilju unapređenja kvaliteta njihovog slobodnog vremena. Tokom jula za 400 penzionera sa Savskog venca opština će organizovati besplatno krstarenje Savom i Dunavom, a u sklopu toga i mnoštvo korisnih i zanimljivih sadržaja.

Pored vožnje brodom, penzionere u okviru ovog uzbudljivog izleta očekuje i ručak u restoranu, druženje uz partiju šaha, pikada ili domina, besplatno merenje krvnog pritiska i šećera u krvi i ostali sadržaji u skladu sa njihovim željama i potrebama. Svi zainteresovani prijavu mogu izvršiti pozivom na broj telefona opštine 011/2061-800  ili putem i-mejla besplatno@savskivenac.rs.

Penzioneri sa Savskog venca do sada su imali prilike da besplatno posete Manastir Kaona u Šabačkoj eparhiji, ali i da obiđu atrakcije i znamenitosti Zlatibora u okviru novogodišnjih tura. Opština Savski venac, čije se stanovništvo ubraja u jedno od najstarijih u Beogradu, pokrenula je niz programa koji su namenjeni unapređenju kvaliteta života i društvenog aktivizma starijih sugrađana, koje od avgusta ponovo očekuju besplatni jednodnevni izleti i putovanja po Srbiji.