utorak, 26. septembar 2017.

Irena Vujović ispratila penzionere na prvi dvodnevni izlet na Taru

Predsednica GO Savski venac Irena Vujović jutros je ispratila sto penzionera na besplatan dvodnevni izlet na Taru, u organizaciji ove opštine.
Ona je istakla da Opština Savski venac po prvi put organizuje dvodnevne izlete za penzionere jer su oni za to pokazali interesovanje.

– Besplatni izleti deo su redovnih aktivnosti opštine i organizujemo ih tokom čitave godine sa ciljem da slobodno vreme naših najstarijih sugrađana ispunimo zanimljivim i kvalitetnim sadržajima. Ove godine je preko 1.500 penzionera išlo na jednodnevne izlete i krstarenja u organizaciji opštine, a taj broj će do kraja godine biti preko 2.000. Plan je da do kraja oktobra 500 penzionera sa Savskog venca ode na dvodnevne izlete na Taru, koji, pored obilaska najlepše planine u zapadnom delu Srbije, uključuju i posetu manastiru „Pustinja” i etno-selu „Drvengrad”. Za sve penzionere obezbeđen je hotelski smeštaj i hrana, kao i lekarska ekipa koja ide u pratnji sa njima – rekla je Irena Vujović.

Sa penzionerima je na Taru otputovao i član Veća GO Savski venac Miloš Vidović, a njihov povratak očekuje se sutra u večernjim časovima.
Penzioneri sa Savskog venca koji su zainteresovani za besplatne dvodnevne izlete mogu se prijaviti na broj telefona 2061-800, putem koga će dobiti sve potrebne informacije, ili na mejl adresu: besplatno@savskivenac.rs.