petak, 6. oktobar 2017.

Tribine za građane na temu primene novog zakona o stanovanju i održavanju zgrada

Opština Savski venac, na inicijativu rukovodstva opštine, ponovo organizuje tribine za sugrađane na temu primene novog Zakona o stanovanju  i održavanju zgrada, navodi se u saopštenju te opštine.

Tribine će se održati 10, 11. i 12. oktobra, od 17 časova, u Svečanoj sali Opštine Savski venac, na prvom spratu (Kneza Miloša 69).

Građani će biti u prilici da na neposredan način, od zaposlenih u Odeljenju za imovinsko-pravne i stambene poslove, dobiju sve potrebne informacije o postupku registracije stambenih zajednica i izboru upravnika, kao i pojašnjenja na sva pitanja i nedoumice u vezi sa novim zakonom.

U prostorijama opštine u prethodnom periodu održano je 13  tribina na kojima je prisustvovalo 545 predstavnika stambenih zajednica sa Savskog venca. Prisutnima su podeljeni zvanični formulari prijave za registraciju, modeli zapisnika i odluke objavljene od strane nadležnog Ministarstva, kao i Pruručnik za stambene zajednice GO Savski venac, koji je opština izradila za potrebe stambenih zajednica na svojoj teritoriji.

Mole se zainteresovani sugrađani da svoj dolazak potvrde pozivom na broj: 011/361-5388, navodi se u saopštenju.