petak, 6. oktobar 2017.

Delovi oko Slavije i Sremske ulice u režimu daljinskog grejanja do 15. oktobra

Zbog radova u reonu Trga Slavija i u Sremskoj ulici pojedini potrošači  u tom delu grada neće biti u režimu toplih funkcionalnih proba, saopštili su večeras iz „Beogradskih elektrana”. 

Kako se navodi, potrošači u reonu pomenutih delova grada neće biti u režimu toplih funkcionalnih proba, a očekuje se da će toplotnom energijom biti snabdeveni do zvaničnog početka grejne sezone.

U okviru radova na rekonstrukciji Trga Slavija i Bulevara oslobođenja, izvođači vrše  rekonstrukciju manjeg dela magistralnog toplovoda toplane „Novi Beograd“, zbog čega su iz sistema daljinskog grejanja privremeno isključeni potrošači u delovima grada oko Slavije, Hrama Svetog Save i na Neimaru.

U sklopu ovih radova ugrađuju se toplovodne cevi većeg prečnika i boljih energetskih performansi, povećavajući stabilnost i efikasnost snabdevanja toplotnom energijom potrošača u tom delu grada. 

Takođe zbog rekonstrukcije toplovodne mreže u Sremskoj ulici, ali i zbog radova drugih komunlanih preduzeća,  „Beogradske elektrane“ će učiniti sve da se potrebni poslovi izvedu u najkraćem mogućem roku, a najkasnije do 15. oktobra i zvaničnog početka grejne sezone.

Spisak ulica u kojima potrošači neće biti u režimu toplih funkcionalnih proba nalazi se na sajtu „Beogradskih elektrana“ www.beoelektrane.rs