četvrtak, 12. oktobar 2017.

Prijave za volonterski program na „zelenom” festivalu

Međunarodni festival zelene kulture „Grin fest” poziva sve mlade do 30 godina koji vole životnu sredinu, filmove, umetnost, učenje i druženje da se prijave za volonterski program na najvećem „zelenom” festivalu u regionu jugoistočne Evrope, koji će se održati od 14. do 17. novembra u Domu omladine Beograda.

Svi zainteresovani se mogu prijaviti slanjem kratke biografije i motivacionog pisma na volonter@greenfest.rs  najkasnije do 27. oktobra.

Izabrani volonteri će dobiti priliku da razviju nove veštine, nauče da rade u timu, upoznaju nove prijatelje i potencijalne saradnike. U prethodnih sedam godina, kroz volonterski program festivala je prošlo preko 300 mladih volontera, kojima je rad na festivalu bilo prvo radno iskustvo. Na ovaj način Centar za unapređenje životne sredine, organizator festivala, nastavlja sa praksom angažovanja mladih, koji kasnije mogu očekivati i priliku za rad na različitim projektima ovog udruženja.

„Grin fest” je festival koji revijalnim i takmičarskim filmovima, izložbama fotografija, zelenih inovativnih proizvoda i tehnologija, inicijativama, kreativnim radionicama, debatama, predavanjima, uz još mnogo interesantnih sadržaja, pokreće zeleni talas dobrih promena u društvu.
Ovogodišnji „Grin fest” održava se uz finansijsku podršku Ministarstva omladine i sporta, Ministarstva kulture i informisanja, Sekretarijata za kulturu, Ambasade Francuske i Francuskog instituta, Delegacije EU u Srbiji i EU Info centra, kao i mnogobrojnih partnera i prijatelja.