nedelja, 15. oktobar 2017.

Radovi i ispiranje vodovodne mreže

Zbog planiranih radova na vodovodnoj mreži na opštini Vračar, sutra od 8 do 16 sati bez vode će ostati potrošači u Ulici Svetozara Markovića (parna strana, između Krunske i Njegoševe), saopštio je BVK. U utorak, u istom vremenskom periodu bez vode će ostati potrošači u Svetozara Markovića (parna strana, između Krunske i Njegoševe) i Njegoševoj (između Svetozara Markovića i Kralja Milana). 

Takođe, u utorak su planirani i radovi na vodovodnoj mreži na opštini Stari grad, zbog čega će od 8 do 18 sati bez vode biti potrošači u delu oivičenom Cetinjskom, Bulevarom despota Stefana, Francuskom i Ulicom cara Dušana. U okolnim ulicama moguć je umanjen pritisak.

Ekipe „Beogradskog vodovoda i kanalizacije” izvodiće radove na redovnom ispiranju vodovodne mreže na opštini Zemun od ponedeljka do subote, dodaje se u saopštenju.  Povremene prekide u snabdevanju i umanjen pritisak vode od 22 do 6 sati osetiće sledeći potrošači: 
16/17. oktobra – Zemun, deo oivičen ulicama Džona Kenedija, Kejom oslobođenja, Novogradskom i Zlatiborskom;
17/18. oktobra – Zemun, deo oivičen Novogradskom, Pregrevicom, Cara Dušana, Banatskom, Ugrinovačkom, Rada Končara i Prvomajskom;
18/19. oktobra – Zemun, deo oivičen ulicama Zelengorskom, Zlatiborskom, Prvomajskom, Rada Končara, Ugrinovačkom, Vojni putem, Kupreškom i Atanasija Pulje;
19/20. oktobra – u naseljima Nova Galenika i Zemun polje.
20/21. oktobra – u naselju Batajnica.

U toku radova može doći i do kratkotrajnog zamućenja vode. Mole se potrošači da prethodno pripreme neophodnu zalihu vode za piće i osnovne potrebe, a ekipe „Beogradskog vodovoda” će se truditi da radove obave u što kraćem roku.

Radovi na redovnom ispiranju vodovodne mreže, koji se obavljaju nekoliko puta u toku godine, obezbediće da voda na česmama potrošača i dalje bude zadovoljavajućeg kvaliteta. Sve dodatne informacije mogu se dobiti u Kontakt centru JKP „Beogradski vodovod i kanalizacija” na broj telefona 3606-606, kao i na web-adresi www.bvk.rs.