ponedeljak, 20. novembar 2017.

Uručeno osam stipendija za osobe sa invaliditetom

Član Gradskog veća Dragomir Petronijević pozdravio je danas u Starom dvoru stipendiste „Link grupe”, koji će u narednih dvanaest meseci steći zvanja iz oblasti programiranja, grafičkog i web-dizajna, elektronskog poslovanja, preduzetništva i menadžmenta u ljudskim resursima. Od dvadeset stipendista, osam osoba sa invaliditetom je iz Srbije, a preostali su iz Rumunije i Bosne i Hercegovine.

Dragomir Petronijević je stipendistima poručio da je ovo za njih nova šansa za usavršavanje, što će im umnogome pomoći u budućnosti. 

– Grad Beograd i Republika Srbija trude se da u saradnji sa privetnim sektorom ruše barijere. Ipak, najvažnije je da vi uzmete stvari u svoje ruke jer se posao ne čeka, za njega se bori. Mi ćemo na tom putu biti vaš dostojan partner – rekao je Petronijević.

On je zahvalio „Link grupi” jer je mnogo puta pomagala i podsetio na brojne obuke i seminare koji su organizovani za mlade ljude iz Beograda. 
Petronijević je stipendistima poručio da veruje u njih i poželeo im uspeh i sreću.  

Predstavnici kompanije – donatora izrazili su nadu da će stipendistima nova znanja biti od koristi, kako bi bili još konkurentniji na tržištu rada. Program se pohađa onlajn, pomoću najsavremenije platforme.